سازمان مدیریت صنعتی، همواره در جستجوی فعالیتها، برنامهها و روشهای نوین و موثری است که میتواند به توسعه ظرفیت مدیریت کشور کمک نماید. تاسیس خانه مدیران نیز از جمله این فعالیتهاست که در بهمن ماه 1375 در سازمان مرکزی صورت پذیرفته است.
در طی یک دهه گذشته برنامهریزان خانه مدیران با این ایده که زیر سیستمهای تشکیلدهنده یک سیستم به نام "مدیریت"، فارغ از اندازه، نوع، گرایش و تخصص کاری خود، موضوعات بسیاری برای تبادل و به اشتراک گذاشتن دارند، نقشی تسهیلگر را در برقراری ارتباط بین این زیرسیستمها، ایفا نموده است.
کارنامه 17 سال گذشته، پس از تاسیس خانه مدیران در سازمان مدیریت صنعتی نشان دهنده طیف وسیعی از برنامههای مختلف است. سخنرانی مدیران ارشد ایرانی حاضر در بزرگترین شرکتهای بینالمللی و ارایه یافتهها و تجارب بومی مدیران داخل کشور و انتقال آنان به اعضاء (در قالبی هماهنگ و سیستماتیک)، ارتقاء سطح دانش علمی و عملی اعضاء، تسهیل در امر ارتباط صنایع با یکدیگر از دستاوردهای اصلی این نهاد میباشد.
هدف خانه مدیران:
به تبع سازمان مرکزی، نمایندگی استان قم نیز با هدف توسعه و تداوم یـادگیری(Life Long Learning) در سیستم آموزشی خود، اقدام به تشکیل خانه مدیران نموده است که برای دستیابی این هدف از روشهای ذیل استفاده میشود:
برگزاری نشستهای مختلف با صاحب نظران، استادان و مسوولین اجرایی
ایجاد فرصتهای لازم جهت گردهمایی، تبادل نظر و تجربه در فرصتهای فراغت از کار
تشکیل کارگروههای تخصصی
برگزاری برنامه بازدید از پروژههای ملی
برگزاری برنامههای فرهنگی - هنری برای اعضاء و خانوادههای محترمشان
برگزاری سمینارهای آموزشی خاص اعم از مجازی و حضوری
جلسات ارائه عناوین جدید و...
لازم به ذکر است خانه مدیران آماده پذیرش پیشنهادات اعضا خود در اجرای برنامه های متنوع و خلاقانه می باشد و هیچ گونه محدودیتی جهت اجرای برنامه هایی غیر از آنچه در فوق اعلام شده ندارد.
گفتنی است برنامههای خانه مدیران به صورت معمول، هر ساله پس از نظرسنجی از اعضای خود تعیین و در ساعات غیر اداری برگزار میگردد.
تعداد برنامه ها: خانه مدیران موظف است در سال 6 برنامه برای اعضای خود برگزار نماید