امروزه توسعه صنعتی و اقتصادی كشور نيازمند بهبود سيستمها و روشهای مديريت و ارتقای سطح کارآيی موسسه های دولتی و خصوصی از طريق اجرای برنامه های مناسب آموزشی و نيز کمک به سياستگذاران در يافتن کمبودها و تنگناهای مديريتی اجرای طرح های مورد نظرشان ميباشد.
لذا استفاده از تجارب و توانمندیها و توجه به ضرورتها و پاسخگويی به نیازهای مديريتی جامعه صنعتی، خدماتی و توليدی كشور از طريق ترویج، توسعه و كاربردیسازی فناوریهای نوین مدیریت در حوزههای مختلف مديريت مانند كیفیت، بهرهوری، منابع انسانی، فناوری اطلاعات و ... مقولهای حياتی محسوب ميشود كه اين مهم از طریق انجام پژوهش، مشاوره و آموزش هدفمند در حوزه های مختلف مديريتی محقق خواهد گشت.
جهت تحقق اين مهم، يكی از مؤلفههای اصلی و اساسی توزيع مناسب خدمات آموزشی و مشاورهای با رعايت امكانات و اعتبارات موجود و نظر به وضعيت مطلوب است. از اين رو لازم است در توزيع مناسب و تخصيص كارآمد امكانات و فرصتها ار تمركز خدمات در منطقهای واحد جلوگيری شود و با در نظر گرفتن نيازهای مناطق جهت ارائه خدمات آموزشی، مشاوره ای و تحقيق و پژوهش به نحو احسن برنامه ريزی گردد.
در این راستا سازمان مديريت صنعتی، با بیش از 50 سال فعاليت، كماكان اصلی ترين متولی توسعهی مديريت در بنگاه های اقتصادی و صنعتی كشور و همچنين مهمترین تولید کننده و توسعه دهنده فرهنگ مدیریت حرفهای محسوب ميشود. این سازمان با اتخاذ سياستهای مرتبط با توسعه شبكه نمايندگیهای خود و به منظور افزایش ضریب تأثیر در نظام مدیریت كشور، از سالها قبل، نمایندگی های خود را در برخی از استانهای مستعد كشور ایجاد نموده است.
نمایندگی استان قم این سازمان در سال 1391 همزمان با پنجاهمین سال فعالیت سازمان مرکزی تأسیس شده است. این نمایندگی در حال حاضر در سه حوزه اصلی آموزش، مشاوره و تحقیق آماده ارئه خدمات به صنایع مختلف استان میباشد.